epub Ud

Book description

Ud er en rigt facetteret tidskrønike skrevet af Carsten Jensen - fra trækdyrene i Thy til arbejdsløse i Napoli, fra strejke på Esbjerg Havn til bz-miljøer i Vestberlin, fra muhajedinere i Afghanistan til en kontroversiel præst i Hanstholm, fra mordet på Olof Palme i Sverige til arkitekterne bag folkemordet i Cambodia. Fra et Sovjet i opløsning til danske soldater i Helmand.

Bogen består af genoptryk af rejse-reportager skrevet gennem 32 år: fra 1977 til 2009. Artiklerne bliver introduceret af Carsten Jensen og sat ind i en sammenhæng, som både er historisk, politisk og personlig, og hvor reportagerne er det egentlige indhold.

Reportagerne i Ud er med den kronologiske opbygning en registrant af de sidste 32 års indenrigs- og udenrigspolitiske historie. De skaber et historisk overblik over nogle af de betydeligste ændringer i historien, og flere gange opstår der forbindelseslinjer mellem reportagerne, så de undervejs kaster et nyt lys på politiske, økonomiske, sociale og menneskelige forhold i nyere tids historie.

Den nyere tids verdenshistorie set og oplevet af en rejsende, der har opsøgt de yderste afkroge - herhjemme og i udlandet - for at få de væsentligste historier med hjem.

Download «Ud» epub

07.07.2014

Tag cloud: cheap download, epub, 1 usd, epub, carsten jensen

Ud epub ebook download
Download epub

Book info

Title
ISBN9788702088618
Author
PublisherGyldendal
File size4.6 Mb
eBook formateBook, (torrent)En
Book rating4.14 (22 votes)
 rate rate rate rate rate

Related books

If you like Ud, read this: